Tallinnassa

Dante kävi ensimmäistä kertaa ulkomailla, kun oltiin 3 päivää Tallinnassa. Laivalla ollessa matkustettiin koirahytissä. Autoonkin koiran olisi voinut jättää, mutta ajateltiin että se on liian jännittävää ainakin näin ekalla laivamatkalla. Hotelliin koira oli tervetullut kun siitä oli etukäteen ilmoitettu. Se sai tulla mukaan myös kaikkiin ravintoloihin kunhan vain söimme terassilla. Onneksi vielä oli tarpeeksi lämmintä olla ulkona. Ainoa paikka mihin Dante ei voinut tulla mukaan oli ostoskeskukset, mutta osa matkaseurueesta jäi sitten niissä käynnin ajaksi leikkimään ja pitämään seuraa Dantelle auton luokse.
Sunnuntaina pidettiin pienimuotoinen bostonitapaaminen Rajakadun koirapuistossa. Paikalle tuli yhteensä kuusi bostonia ja kaikilla oli kivaa, (kuvia ei harmillista kyllä tullut otettua). Sunnuntai-iltana Dante olikin todella väsynyttä koiraa kaikkien viikon tapahtumien jälkeen.

Laivalla matkustettiin koirahytissä. Pari tuntia meni nopeasti leikkiessä ja nukkuessa. 


Taustalla Paksu Margareeta.


Illalla terassilla miettimässä mitä sitä söisi.


Raatihuoneen torilla.


Hotellissa nukkumassa.


Terassilla syömässä ja lepäämässä.


Piritassa. Taustalla näkyy Tallinna.


Raatihuoneen torilla hirvikeitolla. Täällä tavattiin myös englanninbulldoggi Hugo 10kk.
Siitä kuvia muun matkaseurueen kameroissa, laitan jonkun tänne sitten myöhemmin.


Hotellissa lepäämässä.


Sakuhallin edustalla.


Laivalla kotiinpäin menossa.



Kommentit

Anonyymi sanoi…
Onpa sulla, Dante, ollut mukava Tallinnan reissu! Siellä taisi olla paljon mielenkiintoisia tuoksuja ja hajuja. Hyvin reippaana koirulina olet kaikissa kuvissa. Terveisiä Nelsonilta.
Dante kiittää kommenteista ja lähettää terveisiä Nelsonille. :)

Suosituimmat jutut