Aurinkoa pakkasessa

Viikonloppuna päästiin pitkästä aikaa ulkoilemaan auringonpaisteessa. Edes -20 astetta pakkasta ei hidastanut menoa. Kivaa oli!










Kommentit

Anonyymi sanoi…
Heippa! Mistäs olette Dantelle löytäneet noin istuvan näköisen haalarin, jolla näyttää hyvin tarkenevankin? :) On siinä kommee koiruus!
Dante kiittää kehuista! Hyvin kyllä vaikuttaa tarkenevan, itse meinaa useimmiten paleltua ennen kuin koira. :) Haalari on Hurtan fleecehaalari kokoa 353, yllättävän hyvin sopii kyllä valmishaalariksi.
Anonyymi sanoi…
Onko tuo haalari semmoinen "yksinkertainen"? Meillä oli sovituksessa omalla bostonilla Hurtan fleecehaalari, joka oli se tuulen ja vedenpitävä, samankokoinen juurikin. Oli vaan niin omituisen mallinen meidän koiruuden päällä, että piti palauttaa. Tuo näyttää niin istuvalta :) Liekö sitten koiramme vaan erimallinen ;)
Joo tuo on semmoinen pelkkä fleecehaalari (ei tuulen ja veden pitävä). Dantehan on aika iso bostoni paino on siinä 11,5 - 12kg välillä ja säkäkorkeus melkein 40cm (jos osaan mitata oikein).
Anonyymi sanoi…
Ohoh!:) Sehä onki sitte ihan komeea kokonen kaveri! Meillä on tuommonen tyttörimppana, ei kai se painakaan ku jonku 7kg :D

Suosituimmat jutut